Også på første forsøk da :)

I dag kunne Joakim gledelig fortelle at de klarte å samle alle stamcellene de trenger på første forsøk! Det vil si at de klarte å samle 2,75 millioner stamceller pr kilo og minstekravet er 2 millioner stamceller pr kilo kroppsvekt. Dette er helt supert! Joakim fortalte at under høstingen prikket det i hele munn og hjertet jobbet tyngre enn vanlig, men dette var helt normalt. Når høstingen var over var han helt tappet for energi. Dette er også helt normalt. 

I 5-6 timer måtte han sitte mer eller mindre helt stille, som på bildet, mens stamcellene ble høstet gjennom halsen og over i beholderen foran overvåkningsmaskina. Han var både stiv og øm i kroppen stakkars, da det hele var over. Men nå gleder han seg til at fjerne venekaterene i kveld. I morgen settes det nye for da starter de cellegiften og størrelsen på "rørene" må derfor endres noe! 

Men før det skal de ha party :) Stamcelleparty! De er alle ved godt mot fortsatt der borte, og det er så godt å se! 

Konehjertet <3

2 kommentarer

hverdagslivetivollen

12.09.2017 kl.16:26

sååå herlig <3 gode nyheter dette :))

altforpappa

12.09.2017 kl.21:57

hverdagslivetivollen: <3

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits