Tilbake på norsk jord!

Da jeg var jeg tilbake i Norge, med blandede følelser! Det er virkelig ingenting jeg har opplevd her i livet som har vært så vanskelig som dette. Det å måtte dra fra mannen min som får livsviktig behandling i et annet land, for å dra hjem og passe på barna våre. Snakk om å bli "revet i to"... Det føltes slik og det var ikke godt. Heldigvis er det enkelt å ringe hverandre både via skype og messenger. Avstanden føles derfor ikke så stor likevel. 

Jeg skal ikke klage! Vi er heldige og jeg på minne meg selv på det hele tiden! Savnet er stort og følelsene tar overhånd noen ganger. Logikken forsvinner litt og alt blir bare rør i hodet, men heldigvis får jeg hentet meg inn litt innimellom. Dette skal gå bra! :)

Her kommer en liten recap fra de siste dagene: 

Vi var som sagt i møte med nevrologen som sa at Joakim nå er klar og godkjent for behandling. Han kunne videre fortelle oss at Joakim har 15 lesjoner i hjernen, noen i hjernebarken og noen i ryggraden. Ingen av dem var aktive akkurat nå, så sykdommen holder seg rolig for øyeblikket. Det var veldig deilige nyheter med tanke på at han har vært av medisiner i en god periode nå. Han gikk igjennom behandlingen i detalj, fordeler og ulemper og forklarte nøye med tegninger til hjelp slik at han var sikker på at vi forsto alt som ble sagt. Han avsluttet møtet med å gi oss et par dager fri før oppstart på fredag! 

Så, på fredag ( og over helgen ) får han steroider for å stimulere stamcellene i kroppen slik at de får hentet ut flest mulig neste uke. Han får derfor intravenøst 1 gang daglig og sprøyter. (Klokken 23og 03 om natten ca) Tidene er visst viktige i forhold til best virkning. :) Disse injeksjonene kan ha bivirkninger som kan minne om en sterk forkjølelse, men det er altså helt normalt. Joakim er i god form enn så lenge, så vi håper det holder seg sånn :) 

"Nå er det igang" som han selv skriver! Ingen vei tilbake! På mandag skal det settes inn to "rør" (i mangel på riktig ord) vene-kateter kanskje? :) Uansett, de skal settes i halsen/nakken for å kunne hente ut stamcellene. Dette gjøres med hjelp av ultralyd slik at det blir plassert riktig etterfulgt av røntgen av brystet for å se at alt sitter som det skal. SÅ skal stamcellene samles. 

Han er virkelig i de beste hender! 

Konehjertet <3

4 kommentarer

hverdagslivetivollen

09.09.2017 kl.17:52

Har vippset et lite bidrag :) måtte inn å lese deres historie da jeg ikke har lest om dere før nå.. <3 vil bare si at dere er i de beste hender i Moskva <3 vet om en som nettopp har gjort det samme.. og han er omtrent blitt helt bra igjen :) der samlet de også inn penger privat ved å lodde ut diverse gevinster som venner og kjente sponset med... alle munner drar <3 masse lykke til :)

altforpappa

10.09.2017 kl.10:29

hverdagslivetivollen: Tusen hjertelig takk! <3 Så godt å høre om positive resultater for din venn! Ingenting er bedre enn det!

Jesnett M

09.09.2017 kl.22:34

Tenker masse på deg og dine ❤ sender mange varme tanker og klemmer ❤

altforpappa

10.09.2017 kl.10:30

Jesnett M: Tusen takk <3 <3

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits