Fremme :)

Da var vi endelig fremme i Moskva etter en lang og slitsom dag. Til tross for dette har den også gått veldig fort! 

Det å ta farvel med ungene i dag morges var helt forferdelig. Tårene kom og jo nærmere vi kom Gardermoen, jo mer angret jeg på alt. Jeg ville bare hjem og leve normalt. Skru tilbake, eller frem tiden slik at vi slapp å oppleve dette. Da vi stoppet utenfor flyplassen var det bare å bite i det sure eplet og innse at dette er vårt liv. Dette er noe vi må gjøre for å få Joakim frisk. En sjanse vi er så heldige å ha fått, for det er ikke mange som får denne muligheten her. 

Vi måtte puste litt. Prøve å glemme alle skumle tanker og heller fokusere på alt det gode som kommer vår vei. Vi startet derfor med en kaffe og kanelsnurr. Ingen kan spise en kanelsnurr og ikke være glad! 

Det hjalp også at snurren var på størrelse med mango :) Deilig!

Flyturen gikk relativt smertefritt. Det startet med en god del turbulens, noe jeg ikke er noe særlig fan av! Men etter lunsj sovnet vi begge to, og brått var vi fremme. Kan forøvrig legge ved et lite bilde av den DEILIGE lunsjen vi fikk. Jeg kan si så mye som at Joakim fikk min også, men han spiste den ikke opp :) Heldigvis var kanelbolla stor nok til å holde oss halvveis mette til vi landet :) 

Vi kom endelig frem og ble stoppet i passkontroll. Er det en ting vi lærte oss fort så er det at uansett hvor mye du smiler til de ansatte på flyplassen i Moskva, så smiler de IKKE tilbake. Så vi slutta med det... Helt til vi møtte taxisjåføren vår. Han gliste fra øre til øre og ventet tålmodig mens vi sto i kontrollen. Han kjørte oss igjennom deler av byen og noe han kalte "de tre store sirkler". En ekstra liten omvisning før han slapp oss av på hotellet. Alt var forhåndsbetalt i regi av første betaling til sykehuset, så vi slapp å betale ekstra. Dette var veldig koselig. :) 

Vel fremme på hotellet måtte vi igjennom metalldetektorer og vakt. Her skal en ikke kimse av sikkerheten!

Vi fikk karret oss opp på rommet, i 28 etasje!! Utsikten er nydelig og vi klager så absolutt ikke! 

Vi fikk i oss en deilig middag og dessert før vi så oss nødt til å ta kvelden. Vi er slitne og må samle litt krefter til i morgen. Vi blir hentet her på hotellet kl 12. Da er det hele i gang! 

God natt! <3 

Mammahjertet <3 

4 kommentarer

Beate

03.09.2017 kl.22:45

Lykke til! Jeg følger spent med <3

altforpappa

04.09.2017 kl.13:16

Beate: Tusen takk! :) <3

Hilde

03.09.2017 kl.23:20

Lykke til ❤

altforpappa

04.09.2017 kl.13:16

Hilde: Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits