24 timer...

Nå er det altså under 24 timer til vi er i Russland! Hele 15 timer til vi sitter på flyet på vei til Moskva. Under 12 timer til vi står på Gardermoen. Denne siste uken har vært så slitsom at jeg ikke en gang vet hvor jeg skal begynne. Ikke bare har det vært utrolig mye å gjøre, men følelsene har vært "all over the place". 

Forrige uke hadde vi time hos nevrolog. Han kunne fortelle oss at de nyeste MR bildene så fine ut. Ingen nye flekker etter Joakim sluttet med medisiner. Dette var jo gode nyheter, men dessverre stoppet det ikke der. Videre, etter alle sjekker, kunne han konstatere at Joakim har svekket bevegelighet og reflekser i høyre side av kroppen. 

Vi forlot sykehuset med en følelse av at denne behandlingen kommer i grevens tid. Nå må vi få stoppet dette før det går for langt. Godt motivert dro vi hjem og sjekket at vi hadde kontroll på alt av nødvendige papirer. Her kom da hump nr 2. Det viser seg at banken i Hong Kong (som mottar betalingen til agenten i Russland) har byttet bankdetaljer fra og med 14.august. Alle som da har betalt rundt den tiden ville få penger refundert. Det ble det, men det beløpet vi fikk tilbake var mye lavere enn hva vi betalte. De hadde trukket gebyrer både i Hong Kong og i Norge for å sende tilbake og motta. Vi måtte i tillegg betale ekstra gebyr for å sende pengene tilbake til de nye detaljene banken kom med. Vi valgte å se forbi det hele og tenkte at dette orker vi ikke streve med. Vi fikk en ny mail om at beløpet nå var tilbake på riktig konto, men at det likevel manglet en del av summen. Det har vel blitt trukket enda et gebyr på veien som vi ikke var klar over, så nå venter vi igjen på svar... Krysser fingrene for at dette ikke skjer ved neste betaling, for slikt tull som dette har vi jo ikke råd til! Det sier seg selv.. Uansett så finner vi vel ut av det til slutt. Det er bare unødvendig slitsomt når det står på. 

Det gikk et par dager og igjen ville jeg sjekke at visum og billetter var i orden. Hump nr 3 kom... Visumet mitt stemte ikke over ens med flybillettene. Visumet gikk ut en dag før flyet mitt gikk. Hadde jeg ikke oppdaget dette ville jeg stått fast i Russland ved hjemreise - med ugyldig visum. Jeg fikk derfor kastet meg rundt og booket nytt fly, heldigvis kun til en liten tilleggssum. Igjen, unødvendig stress! 

Men så kom fredagen. Og da kunne vi endelig slappe av. Vi ble med jobben til Joakim ut på middag og Circus de Soleil i spektrum, alt spandert av sjefen selv :) Vi var ganske så slitne, men både humør og energi kom snikende så fort vi ble omringet av så mange flotte mennesker. Jeg tror ikke hverken Joakim eller jeg har ledd så mye på evig lange tider. Vi fikk endelig slappe av, nyte livet litt og føle på det å være menneskelige igjen. Komme oss ut av denne MS-bobla. Det var fantastisk!  

Dagen gikk og brått var vi her. Dagen før den store dagen. Stua ser slik ut:

Det er klær over alt, men alt skal ned i kofferten i morgen tidlig.

Eldstemann feirer 9 års dagen sin i morgen med familien. Dette er første bursdagen hennes hvor vi ikke kommer til å være her. Det gjør vondt langt inn i hjertet. Vi har likevel prøvd å kose oss litt i dag. Hun har fått litt gaver og vi har laget kaker. Kakene står i kjøla, klare til i morgen. Maten er handlet inn og alt er i boks for at hun likevel skal få en fin feiring. Besteforeldre og selveste "Tantis Bekkis" stiller opp. Det er godt å vite at hun er i gode hender. 

Nå skal vi prøve å få oss noen timer søvn før avreise i morgen tidlig. Nytt innlegg kommer så fort vi har kommer igang der borte. Mandag er den store dagen, og vi krysser fingrene for at hump nr 4 holder seg langt unna! Joakim har nemlig blitt forkjøla. Skikkelig forkjøla. Det er jo bare typisk om dette skal stikke kjepper i hjulene nå. Men vi krysser fingrene for at det går over fort og at behandlingen kan gå som planlagt. 

God natt til alle vakre sjeler der ute! Stay tuned! :) Vi skal holde dere oppdatert alle mann :) 

- Mammahjertet <3 

2 kommentarer

03.09.2017 kl.08:24

Ønsker dere masse lykke til ❤

altforpappa

03.09.2017 kl.20:26

Anonym: Tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits