I dag er dagen!

Ja, i dag er dagen.. Dagen hvor vi fikk passene i retur fra Den Russiske Ambassaden, dagen hvor vi endelig står med et visum hver i hånden og dagen vi feirer at vi har vært gift i 5 år. Dette var en fin "gave" å få på selveste bryllupsdagen. :) Ikke nok med det, men nå som passene er på plass vil det si at banken (som kun manglet kopi av passene våre) vil utbetale det resterende beløpet vi mangler. Pengene er klare til utbetaling - de ventet kun på oss! Vi har trippet utålmodig her i stuen mens Den Russiske Ambassaden i Oslo har gått igjennom søknadene våre MED passene våre godt bevoktet der. Nå er de endelig her og de siste bitene begynner å falle på plass! Jeg har vært i banken i dag og ordnet litt. Første del-betaling til behandlingen er også gjort! Det er så utrolig rart når så mange penger bare forsvinner fra kontoen slik, men det er en god-rar følelse. En "endelig" følelse. Endelig kan vi starte del 2 av denne reisen! 

Del 1: Sikret plass til behandling  og det økonomiske
Del 2: Pakking og avreise
Del 3: Behandlingen
Del 4: Rehabilitering! 

Bilderesultat for heart

SÅ! Nå er det altså bare 24 dager til vi reiser!! Det vil si at prosessen er i gang for alvor. Vi har en foreløpig pakkeliste som er ganske så enkel. Klær, toalettsaker og annet nødvendig er en selvfølge, men vi handler nå inn litt krydder, munnbind og annet dilldall. Dette er fordi Joakim vil bli servert mat som er nøye behandlet der nede. Alt skal være kokt og smaker derfor svært lite. Etter tips fra tidligere Moskva-farere burde vi ta med litt ønsket krydder for å piffe opp smakene litt. Munnbind er nødvendig for hjemreise, så det er også viktig å ha i bagen. :) Videre skal vi sikre oss litt salt lakris. Cellegiften KAN nemlig gjøre deg kvalm, eller i beste fall kun gi en liten kjip smak i munn. Salt lakris, eventuelt Ritz-kjeks blir anbefalt. Så dette skal også med i bagen. Utenom det kan jeg tenke meg at vi kan få skaffet det meste i butikkene rundt i Moskva. Jeg skal være med den første uken og vil da kunne handle en del nødvendigheter mens vi er der. 

Bilderesultat for almost there

Så! Til neste uke skjer det endelige bankskiftet og alle pengene vil være tilgjengelig på konto. Reisen kan begynne! Tenk at vi har kommet så lang som dette! Og det takket være dere!!! Vi hadde ALDRI klart dette uten dere og vi er evige takknemlige! Dere er gull! Vi gleder oss til å dele resten av reisen med dere og håper dere alle vil følge med :) 

Videre skal vi nyte denne dagen og feire både fremskritt og bryllupsdag med en liten kino-date med barna! 

- Mammahjertet <3

-----------------------------------------------------------------------------------

Kontonummer: 1203.35.68493

Spleis: https://www.spleis.no/project/10261

Vipps: 92085321

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hjelp oss å hjelpe pappa, hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits