For en lettelse!

I disse dager er det ikke mye som skal til for å føle lettelse, men nå er altså flybillettene kjøpt og det føles så godt!!! Videre har vi sendt mailer med sykehuset i Moskva som forbereder vår ankomst. Invitasjon blir sendt og visum er "in progress". Dette er så spennende! 

Relatert bilde

Jeg, kona, får ikke sovet på sykehuset med Joakim, så vi har derfor bestilt hotell for meg de dagene jeg skal være der. Det var faktisk deilig å få det unna også, og prisene har ikke vært så alt for ille! Noen ganger lønner det seg med tidlig booking :) Flybillettene kostet ikke mer enn snaue 3000 pr. pers tur/retur og hotellet var enda billigere for 5 netter. Takket være feriepengene fikk vi råd uten problemer denne måneden og det føles så godt!! Nå er vi så nære!! 

Bilderesultat for the road to a new beginning

Dette blir starten på våre nye liv. Forhåpentligvis bedre enn hva det har vært helsemessig! Vi er virkelig klare for dette etter så lang ventetid! Jeg kan ikke tro at det nesten har gått to år allerede siden vi startet dette "prosjektet". 

Håper dere alle vil følge oss videre! <3 

 

- Mammahjertet <3

-----------------------------------------------------------------------------------

Kontonummer: 1203.35.68493

Spleis: https://www.spleis.no/project/10261

Vipps: 92085321

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hjelp oss å hjelpe pappa, hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits