Utålmodig?

Nå er det under 3 måneder til vi reiser... I dag er det 89 dager igjen! Tiden går så utrolig fort, men sååååå sakte likevel! Det er kanskje en god ting, for vi har ikke møte med ny bank før til fredag. Krysser fingrene! Det er ikke sikkert vi kommer igjennom der heller, men vi gir oss ikke av den grunn. 

Bilderesultat for never give up

MR-bildene til Joakim har ENDELIG kommet og de er fine. Det var deilig å se at kuren tok tak ganske så kjapt. Jeg er veldig spent på tiden fremover likevel. Som jeg nevnte sist så har Joakim sluttet med medisiner. 3 måneder før innleggelse skal han stoppe med medisinene side, av flere grunner. Det er greit nok det, men nå blir det spennende å se hvordan kroppen reagerer på det etter 3 år med greie doser Tecfidera to ganger daglig. Selv med disse medisinene i kroppen har han fått to kjedelige attakker. Forhåpentligvis holder MS'en seg i ro frem til behandlingen, selv uten medisiner. Krysser fingrene for det :) 

Det har kommet inn 213.245 kroner på alt for pappa - kontoen! Vi er SÅ NÆRE halvveis! Tusen takk alle sammen ^^ Vi sparer selv også, så jeg er veldig optimistisk! 

Dette var en liten oppdatering fra oss. Det skjer ikke veldig mye om dagen, men så fort det skjer noe, får dere selvfølgelig vite! :) Ønsker dere alle en fin dag, selv i øse-pøse regn, som det er her :) 

- Mammahjertet <3

-----------------------------------------------------------------------------------

Kontonummer: 1203.35.68493

Vipps: 92085321

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hjelp oss å hjelpe pappa, hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits