Så ikke den komme...

Ja, hva skal man si. Jeg vet ikke hvordan jeg skal skrive dette innlegget og for å være helt ærlig, så har jeg ikke lyst heller. MEN - banken vil ikke gi oss lån til Joakims behandling. Jeg orker ikke gå i detaljer på hvorfor akkurat nå for den samtalen tok virkelig all energi jeg hadde igjen i kroppen. Vi føler det er helt uforståelig å få avslag når vi har en god og stabil inntekt, god "egenkapital" og kan vise til at en nedbetalingsplan er vel innenfor vår rekkevidde. Dette var ikke nok. Nye retningslinjer og regler i banken gjør at de har strammet inn, og vi får derfor ikke en krone av vår nåværende bank. 

Selv om dette ikke er verdens undergang, så er det selvsagt en ekstra "hump" vi gjerne skulle klart oss uten. Vi har mer enn nok annet å måtte fikse før avreise, men nå ser vi altså etter ny bank og må igjennom en kjedelig prosess. Jeg skal ikke legge skjul på at det føles som et nederlag, for vi var helt sikre på at dette skulle gå rett hjem. Vi kjøper nemlig ikke "noe med verdi"... Nei, vi får bare legge det fra oss enn så lenge og heller se på andre løsninger. I første omgang blir det å se etter ny bank og håpe de er villige til å hjelpe. 

Føles litt sånn her akkurat nå:

Bilderesultat for sad

En litt mer gledelig nyhet er at det nå står 212.045 kroner på kontoen! :) Dette kommer vi langt med! Tusen takk til alle som fortsatt kjemper for oss! Det er helt klart at vi trenger dere for å få dette til. 

- Mammahjertet <3

------------------------------------------------------------------------------------------

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hjelp oss å hjelpe pappa, hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits