Vi er her fortsatt!

Nå er det lenge siden forrige oppdatering og det er det 2 grunner til:
1. Jeg har hatt to eksamener og leverte siste eksamen fredag forrige uke. Da kjente jeg at jeg trengte helgen på å komme meg litt etter et skikkelig skolerush den siste måneden. 

2. Det har ellers skjedd veldig lite i forhold til Joakims MS og jeg prøver å holde denne bloggen så MS-relatert som mulig. For dere som ikke er der enda, så har vi en facebookside som heter "Alt for pappa". Her er jeg nok litt mer aktiv når det ellers er stille på bloggen. Ta gjerne en tur innom der! :) 

Joakim er stabil og i god fungerende stand etter han fikk kur sist. De nye MR bildene viser at alt er tilbake til "normalt". "Normalt" er fortsatt en flekk som sitter bak panna, som sist, men det har altså ikke blitt verre. Og det er bra! :) 

Bilderesultat for thumbs up

Nå er det hele 112 dager til avreise! Det er i overkant av 3 måneder og jeg føler vi ligger godt an! :) Vi har hele 209.245 kroner på kontoen! Jeg tror ikke det er stort mer jeg kan gjøre her hjemme før vi får "invitasjon" fra sykehuset i Russland slik at jeg kan søke om visum og bestille billetter.

Det er ikke mange dagene igjen før Joakim skal slutte på medisinene sine. 3 måneder før innleggelse må han slutte å ta pillene sine. Han gleder seg veldig til dette, for bivirkningene av medisinene er ikke alltid like moro, men jeg gruer meg litt. Han har ikke vært av medisiner siden 2014. Jeg er litt redd det blir attakk på attakk, men vi får se hvordan det går. Krysser fingrene for at det går bra! 

Ellers vil vi ønske dere alle en god 17. mai! Vi får satse på litt etterlengtet sol (selv om det er meldt regn)! - Men uansett vær; vi skal kose oss! :) 

- Mammahjertet <3

------------------------------------------------------------------------------------------

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hjelp oss å hjelpe pappa, hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits