Ting tar tid...

I dag følte jeg på det å måtte legge ut en liten oppdatering. Jeg hadde planer om å vente til vi fikk svar på MR, men selve MR'en lar seg vente på. Det er vanskelig å si hvor lang tid det vil ta. 

Joakim er skrevet ut fra sykehuset igjen og tilbake i jobb. Onsdag forrige uke, da vi kontaktet sykehuset ble det avgjort å sette han på kur med en gang. Torsdag, fredag og lørdag ble derfor tilbragt på sykehuset hvor han fikk Solu-Medrol kur intravenøst. Dette er en kur som "tar knerten" (så godt som) på et MS attakk.

 

Han kjente ingen tydelig forskjell før to dager inn i kuren. Først da begynte effekten av medisinene å tre merkbart i kraft, noe som var veldig deilig. Brått kunne han stå stille uten å svaie, og han klarte å gå uten å holde seg til veggen for støtte. 

Det ble bestemt at han skulle ta MR, men vi har enda ikke hørt noe om tidspunkt for denne enda. Det viktigste er likevel at de tok oss på alvor og satt i gang med en kur så fort de hadde mulighet. Det var veldig godt og helt klart riktig avgjørelse :) 

Jeg vil oppdatere igjen så fort vi har tatt MR og fått svar. :) 

Det har nå kommet inn 192.345 kroner! Vi nærmer oss virkelig 200.000! Tusen takk for all støtte og hjelp! <3 - Og som alltid, del gjerne vårt første innlegg som jeg har linket til under :) Det er gull verdt!

- Mammahjertet <3

------------------------------------------------------------------------------------------

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hjelp oss å hjelpe pappa, hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits