Konstante smerter i en MS kropp.

Det høres kanskje ikke ut som en "big deal" i forhold til andre MS symptomer, men Joakim har lenge slitt med smerter i håndleddene. Hverken smertestillende kremer eller piller har hatt effekt i det hele tatt. Det er veldig frustrerende, men også lite å få gjort med. Legene har ikke noe annet å gi som ikke kan påvirke alle andre medisiner han må ta, så da blir jo valget såre enkelt.. 

Men det er ikke bare håndleddene som verker, det er hele kroppen. Som om du er øm til en hver tid og aldri kan finne en helt behagelig stilling å sitte eller ligge i. 

Jeg husker i starten, da vi ble "kjent" med MS'en så var dette veldig frustrerende for Joakim og han ble ofte sint og frustrert samtidig. Jeg skal ikke si at man blir vandt til smerten, men slik vi har opplevd det, så blir det til at man lever deretter: Altså, det er visse ting Joakim utelater å gjøre, fordi han vet det gjør vondt. 

Med dette som en vanlig, daglig, smerte så kommer han jo ikke unna uhell ellers i hverdagen. I går hadde han første arbeidsdag på flere måneder. Det gikk som det måtte, det. Ren uflaks! (Noe jeg føler vi har mye av!) Han kom hjem med halve ansiktet oppskrapt eller å ha gått rett inn i noe. (Husker dere innlegget om å gå inn i ting??!) - Uansett. Det ser verre ut enn det er, så jeg legger ikke ut bilde her på bloggen, men poenget er jo at noe måtte selvsagt skje! Uhell kommer vel sjeldent alene, så nå venter vi bare på neste "bølge".. 

Nå er det en stund siden dere har fått oppdatering på doneringen! Vi har altså fått inn 180.865 kroner! Jeg har snakket med Anastasia i Moskva. Hun arbeider på sykehuset og er vår kontaktperson. Hun kunne fortelle at vi ikke trengte å betale før det nærmet seg, altså til sommeren. Dette er gode nyheter for oss! Vi får lengre tid til å spare og kan utsette bankbesøket enda lenger. Jo mer vi har i egenkapital, jo større er sjansen for at vi innvilger resten til oss i lån :) 

Som alltid! Forsett gjerne å dele vårt aller første innlegg som er linket til under her! <3 Det hjelper så ufattelig mye!

- Mammahjertet <3

------------------------------------------------------------------------------------------

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hjelp oss å hjelpe pappa, hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits