Borte bra, men hjemme best!

Da var vi hjemme igjen :) Vi har virkelig vært egoistiske i vinterferien og tilbrakt hele ferien på hytta i Hemsedal. Bare oss fire med peiskos, snø og masse kvalitetstid. Av en eller annen grunn slapper jeg mer av på fjellet enn hjemme, men likevel er det ingenting som slår følelsen av å komme hjem etter en ukes tid borte, til tross for at "hjemme" er den mest stressende arenaen om dagen. Borte bra, men hjemme best, sier de - og det er helt klart en sannhet i det. :) 

Vi hadde som vanlig flaksen med oss. Ja, jeg er ironisk... Det slår nesten aldri feil, men hver gang vi drar på fjellet, så kommer omgangssyken og tar oss. Først var det minstemann ut, så var det meg og syklusen avsluttet med snuppa. Joakim var heldig og slapp unna, men vi andre følte vel at ting ikke kunne bli verre akkurat der og da. Heldigvis kom vi oss fort over det og etter 3 dager var vi på beina igjen alle mann. 



Det ble i hvert fall mye sofakos på tre av oss! Joakim turte ikke kose på noen av oss. :) 

Nå er vi hjemme og forbereder oss på hverdagen igjen. Joakim skal tilbake på jobb til onsdag og jeg er så spent på hvordan det kommer til å gå. Hvordan kroppen takler å gå rett tilbake i 100% jobb. Det blir nøyaktig 6 måneder med arbeid før han sykemeldes igjen og da sitter vi på flyet på vei til Moskva. Tenk det. Det er 6 måneder igjen, så er vi igang. Tiden flyr virkelig!! 

187 dager igjen. Oi oi oi... 

Bilderesultat for nervous

 

- Mammahjertet <3

------------------------------------------------------------------------------------------

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hjelp oss å hjelpe pappa, hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits