Mål for i år!

Det er mange mål som skal nås i år. Det er søknader om visum, lån og legemidler - Det er bestillinger av fly, opphold og andre nødvendigheter før avreise og ikke minst; mål om å kunne oppdatere dere som følger med så ofte som mulig. Jeg har også et mål om å klare å ta vare på familien og bestå mastergraden min samtidig. For å kunne klare alt dette er jeg nødt til å prioritere riktig. Denne bloggen, og dere, er selvsagt en prioritet, men jeg har nå bestemt meg for å ha et mål om å publisere et innlegg i uken. Ofte har det blitt 3 ukers opphold, og når jeg har tid igjen har det kommet 4 innlegg på rappen.. Det er lite forutsigbart og egentlig litt slitsomt.. :) Jeg vil derfor prøve å ha 1 innlegg i uken fremover, også ser vi hvordan det går :) Det blir vel orden til slutt, tenker jeg! :) 

Videre kan jeg informere om at Joakims opphold på kysthospitalet var veldig bra og han har fått tilbud om nye uker i mars! Hvordan det blir vet jeg ikke enda, men det er godt de ser behovet vårt! Vi føler oss endelig prioritert og det er så deilig! Sist legetime hos nevrolog var også givende. Han virket ikke like fraværende når det kom til vårt ønske om behandling i utlandet og har satt opp MR i august før avreise. Det blir spennende å se på før og etter-bilder. Bildene vil ikke bli tatt med en gang etter behandling, men slik jeg har forstått det vil man kunne se om behandlingen har hatt ønsket effekt over tid. Når medisinene er ute av kroppen og kroppen kjører for egen maskin. Først da kan vi se om MS'en er aktiv eller ikke. Jeg både gruer og gleder meg! ... Men det skal virkelig bli godt å bli ferdig med dette. (Forhåpentligvis som MS fri!) 

- Mammahjertet <3 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hjelp oss å hjelpe pappa, hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

2 kommentarer

stavangerinmyheart

04.01.2017 kl.10:54

Ønsker deg en flott dag:)

altforpappa

04.01.2017 kl.10:55

stavangerinmyheart: Tusen takk! Og takk det samme :)

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits