Ubalanse i en halvveis balansert hverdag!

Joakim er fortsatt sykmeldt og vil nok være det ut måneden. Det er lett å se at han har hatt godt av en "time-out" fra jobb, men likevel får han ikke time-out fra MS'en. De siste ukene er det balansen som har vært trass. Ikke noe særlig mer enn tidligere tror jeg, men det synes kanskje bedre for oss rundt når han er mer hjemme.

Dette husker jeg at jeg nevnte i et tidligere innlegg også, da jeg snakket om tale-problemene som kan oppstå ved å ha MS. Spesielt hos Joakim som har blitt spesielt angrepet på akkurat dette; tale og kommunikasjon. Dette innlegget kan dere finne her:

http://altforpappa.blogg.no/1477467942_fakta_nr_12__er_du_fu.html

Da jeg satt meg ned for å se på disse faktakortene traff denne meg litt. Ikke fordi Joakim ofte er ubalansert og slår både hodet, armer og ben i dører, vegger og lister, men fordi jeg er helt lik! Jeg har ikke MS, men er det en ting jeg er god på, så er det å gå på vegger.. Jeg snakker bokstavelig talt her, ikke metaforisk. Jeg kan ofte vimse litt og treffe en vegg på vei inn til neste rom. Jeg gjør det ofte, og Joakim ler like godt hver gang. Men i forhold til MS'en så er dette noe helt annet. Han er ikke vimsete, selv om det kanskje kan se slik ut. Noen ganger virker det litt som om han lener seg litt tid siden og treffer andre gjenstander uten at han selv vet at han gjør det. Det har også vært et irritasjonsmoment for han flere ganger, hvor han ikke forstår hvorfor han alltid treffer dører, om så ytterdører eller skapdører. 

En annen side av denne delen er når han får det han kaller "prikkinger i beina" Altså, det kjennes ut som små maur som løper fra leggene og opp til lårene og ned igjen. Andre ganger kjennes det ut som melkesyre, som om han har løpt seg utslitt til tross for at han sitter stille i en stol. Dette er også små ting som irriterer balansen til tider. 

Nå er det i overkant av 8 måneder til behandlingsstart! Tenk det! 239 dager igjen! Jeg håper tiden går fort! Det er nesten stygt å si det, men vi gleder oss allerede til 2018. Da er han ferdig behandlet og forhåpentligvis er det "kun" rehabiliteringen igjen. Å bygge seg opp på ny, litt etter litt. Kanskje vi da begynner å se denne balansen vi søker så veldig. Det er mange brikker som skal på plass. Bare i kroppen til Joakim en det det en hel haug brikker som må finne sin rette plass igjen etter å ha vært på avveie så lenge. Det tar tid, men vi har tid. <3Fortsett gjerne å dele det første innlegget vårt som jeg har linket til lengre ned! Det hjelper oss veldig!! Vi ønsker dere alle en god uke videre! Vi skal prøve å balansere oss igjennom dagene så godt det lar seg gjøre i mellomtiden :) 

- Mammahjertet <3 
------------------------------------------------------------------------------------------

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hjelp oss å hjelpe pappa, hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits