Hodepine

Altså, dette må være noe av det kjipeste Joakim går igjennom daglig. Vi vet ikke om det skal være så ille, eller om medisinene er en hjelpende faktor, men hodepinen Joakim sliter med er virkelig ikke noe greit. Vi har vært hos flere leger som ikke kan hjelpe. Som siste løsning kunne de gi han en medisin som kanskje kunne tatt toppen av hodepinen, men medisinen ville gjort han sløv og "treg". Det å være "sløv" er noe Joakim sliter med uten medisiner, så dette ville han ikke og hodepinen fikk derfor bli. De siste dagene har hodepinen kommet oftere enn normalt. Vi vet ikke helt hva det skyldes, men forhåpentligvis går det over veldig snart! 

I dag startet jeg dagen med å forberede oss ytterligere! Vi har bestilt time til fornying av pass. Etter å ha snakket med den Russiske Ambassaden i Oslo kunne de fortelle at passene våre måtte være gyldige i 6 måneder ETTER behandlingstiden var over, selv om vi var hjemme igjen i Norge på dette tidspunktet. Da tok vi like så godt grep bestilte time til fornying av alle sine pass i samme slengen. Like så greit å ha det gjort! 

Passet på være på plass for å kunne søke om visum, så da kan jeg snart krysse enda en ting av listen. 

Videre har jeg også sendt epost til sykehuset vi skal behandles på. Selv om det er en stund til september, så går tiden veldig fort! Jeg hadde vel en liste med spørsmål som jeg håper de kan svare på i forhold til avreise og mottakelse, tidspunkter og dokumenter. Vi må muligens ha dokumentert at vi skal behandles for å få godkjent visum, så her sikrer vi alle mulige fallgruver før de oppstår. Better safe than sorry, har jeg hørt!

Avslutningsvis kan jeg informere om at det har nå kommer inn 175.125 kroner! Vi er såååå nære 200.000!! Tusen takk alle sammen!! :D 

Bilderesultat for heart

- Mammahjertet <3 
------------------------------------------------------------------------------------------

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hjelp oss å hjelpe pappa, hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits