God nyttår!

Godt nyttår alle sammen! Nå kjører vi på! Dette er året hvor Joakim forhåpentligvis blir frisk! 2017 er VÅRT år! Det er vel lov å si det? Kanskje? :) 

De siste dagene i desember har vært både og. Vi har hatt flere gode dager enn kjipe, men de kjipe dagene har virkelig vært kjipe også. Vi ser virkelig frem til "en ny start" nå i år og håper at stamcellebehandlingen tar knekken på MS'en. 

Til videre informasjon har julen også vært ekstra god mot oss i år. Vi er nå oppe i hele 175.625 kroner! DET er helt sinnssykt! :) Julegaver fra fjern og nær har tikket inn på altforpappa-kontoen og det føles virkelig som om vi blir passet på fra hele verden :) Tusen hjertelig takk til alle sammen! <3 Nå skal vi nyte de to siste dagene vi har sammen med småttisene våre før hverdagen sniker seg på oss. Det har vært deilig med ferie! Vi gleder oss til å tilbringe 2017 med dere alle og håper dere vil følge oss videre på reisen! :) 

Vi ønsker dere alle en flott dag!

 

- Mammahjertet <3 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hjelp oss å hjelpe pappa, hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits