Kysthospitalet

Nå er endelig eksamensrushet over for denne gang og en velfortjent juleferie står for tur! Men først: Kysthospitalet. 

Joakim ble lagt inn på kysthospitalet 1. desember. Det var veldig vanskelig for minstemann de to første dagene. Det at pappa ikke var hjemme var virkelig ikke greit og det hjalp i hvert fall ikke at han skulle et sted hvor det var leger! Oliver vet en ting om leger og det er at de stikker deg i fingern. Det synes han ingenting om og ville ha pappaen sin hjem med en gang. Han brukte derfor et par dagen på å være sinna her hjemme. 

Det hjalp betraktelig da vi besøkte pappa på søndag, for to dager siden. Da fikk han se at pappa har det veldig fint. Han har eget rom med nydelig utsikt. En utsikt han drikker morgenkaffen til hver morgen. Dette våkner han opp til:Barna fikk bli med pappa på treningsrommet og prøvde ut både bokseputer og rokkeringer. Dette var både moro og spennende :) Vi avsluttet dagen med å spise sammen ute i Stavern. 

Det var trist å reise fra pappa søndag kveld, men både mandag og tirsdag var lettere å komme igjennom for barna. Nå var det ikke så skummelt lenger og de kunne se at pappa har det bra hos legene. 

Det er helt klart at Kysthospitalet er noe som hjelper, ikke bare på kroppen, men også psyken. Jeg er nesten sikker på at en hver person, med eller uten MS, hadde trengt et opphold der! Det hadde gjort godt for sjela! Selv jeg, som alltid går med skuldrene oppunder ørene, slappet av mer enn jeg har gjort på lenge da vi var på besøk. Rolig, vakkert og behagelig. 

Nå har har vært der i en uke, og enda er det en uke igjen til vi ser han neste gang, men vi ringes på kvelden slik at barna kan si natta. Det hjelper stort å ha både skype og facetime på mobilen; det blir fort mye bedre når de kan se pappa på skjermen, selv om det bare er i 5 minutter. 

- Mammahjertet <3 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vipps: 92085321

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits