Jeg blir litt provosert...

Ja, det gjør jeg, faktisk. Og jeg er ikke alene. Det sirkulerer et innlegg på facebook nå, skrevet av en dame med kronisk sykdom. Hun skriver om hvordan andre "friske" mennesker ser på kronisk syke som heldige fordi de har "ferie" hele tiden og får betalt for det.. 

Jeg trenger kanskje ikke gå inn i politikken her, eller hyle høyt om hvor dårlig uføre-tilbudet har blitt, men det jeg skal hyle høyt om er hvor trangsynte andre mennesker kan være. Jeg skal ikke snakke for alle andre, men jeg vet at vi ikke er alene i denne situasjonen. Selv om Joakim ikke er uføre - (enda, og forhåpentligvis vil stamcellebehandlingen gjøre at han aldri blir uføre!) - så sliter han med så mye! Han sliter med ting ingen andre ser. Selv om Joakim hadde blitt uføre hadde det i hvert fall ikke vært en ferie! Han ville vært fanget i egen kropp uten mulighet til å komme seg ut. Nå er han fanget i egen kropp, men med mulighet til å komme seg ut blant folk og kolleger - for tro meg, det er ingen selvfølge at man klarer å komme seg ut døra om det så bare er for å gå i butikken. 

Dette her kunne jeg ha skrevet en bok om, det er jeg helt sikker på. Ikke bare er det provoserende, men det er så respektløst. Jeg skal love dere at alle som sliter med en kronisk sykdom, eller andre sykdommer som har gjort en ufør, ville byttet denne såkalte "ferien" mot en vanlig arbeids-hverdag når som helst!

Fakta nr 1: Jeg har skrevet om fatigue før og jeg snakket om det da vi var på radio. Hvordan Joakim kan våkne fra en 12 timers søvn, helt utslitt - og kan legge seg for å sove i mange timer til.. Og dette er bare EN av så utfattlig mange MS symptomer han sliter med, daglig. 

For en ferie dere... 

 

Mammahjertet <3

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vipps: 92085321

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

Én kommentar

Shkreli

04.11.2016 kl.17:10

Men de slipper å slave timevis på en jobb hver jævla ukedag.

Ville heller hatt smerter hver dag enn å kaste bort halve livet på å jobbe for for penger jeg kunne fått gratis om jeg kappet av meg beina.

Ikke ALLE med en kronisk sykdom sliter veldig hver dag.

Gjelder vell å finne et handicap det er overkommelig å leve med :P

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits