ENDELIG svar på MR bilder!

Det tok sin tid, men etter to uker med leting etter bilder og enda to uker med nesten daglige telefoner til sykehuset kom svarene på MR bildene i posten. 

Det er ingen forandring på lesjonen i hjernen. Den er ikke større, men den er heller ikke mindre. Legene sier at den holdes i sjakk av medisinene og at dette er gode nyheter. De mener altså at den ikke er "aktiv". 

Vi synes helt ærlig det er vanskelig å se på dette som gode nyheter. Selvsagt er det bedre enn om den skulle ha blitt større, men vi hadde håpet den var borte. Eller at de ville tatt oss inn for å fjerne den helt. Foreløpig ser det ut til at Joakim klarer seg bra. Han virker mer eller mindre i bra form, men sliter som vanlig med armer og ben. Han sier selv at det kjennes ut som at han har løpt hele dagen og får skjelvinger i armene og bena. Dette er jo ikke noe nytt, men det er heller ikke en alright tilstand å være i. Kontant sliten. 

For å illustrere konsekvensene av disse "løpende bena" som vi så pent kaller det....:Når Joakim får denne følelsen i armer og ben, så er det ikke alltid like lett å sette foten der han hadde tenkt at den skulle settes! Og den følelsen av at bena er slitne - dere vet den melkesyrefølelsen dere får når dere løper over lengre tid? - den gjør gangen litt ustabil. Slik føles det.. 

Heldigvis er det ikke hverdagskost, men det er en del av hva han sliter med i sitt MS-forløp. 1 ting av veldig mye annet.. 

Det er litt frustrerende at de ikke bare tar oss inn for å få den vekk, som regel gjort via en 3-dagers kur, men jeg vet ikke, det står kanskje på pengene, eller at de ikke vil ha denne kuren rundt i kroppen om det ikke er nødvendig? Jeg kan for lite om den til å vite annet enn at den har funket på han tidligere. Vi får se hvordan det går fremover! 

316 dager til vi legges inn i Moskva!

 

- Mammahjertet <3 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vipps: 92085321

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits