Legat INNVILGET

Altså, jeg må bare hyle ut, fordi jeg sprekker sånn av glede når slike ting skjer. 

For en liten stund tilbake søkte jeg om støtte til Joakims behandling fra et legatfond her i Vestfold. De ønsket å hjelpe MS rammede økonomisk om de trengte ekstra støtte i hverdagen. Jeg trodde virkelig ikke søknaden vår skulle komme igjennom ettersom vi ikke søker om støtte i hverdagshjelp, men heller støtte til en stamcelletransplantasjon. (Det var jo ikke det de ønsket å gi penger til, tenkte jeg)

MEN! Jeg valgte å skrive søknaden likevel, og i går fikk vi jaggu svar! Og det var positivt! De ønsket å bidra med 8000 kroner til Joakims behandling og ønsket oss lykke til videre! 

Det vil si, dere, at vi er oppe i 124.472 kroner tilsammen!! Kan dere tro det??? Nei, det kan nesten ikke jeg heller :D *Svimehjertet fra nå av* <3 Blir nesten litt tullerusk når det kommer godhet fra så mange hold. Vet nesten ikke hvor jeg skal tråkke..

  

 

- Mammahjertet <3 (aka Svimehjertet)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vipps: 92085321

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits