Er det lov?

Er det lov å bli frustrert når vi enda ikke har hørt noe fra sykehuset etter siste MR? 12. september tok vi MR og per dags dato har vi ikke fått hverken brev eller en telefon med resultatene... Er det virkelig slik at vi må ringe inn selv hver gang og minne dem på både å sende inn henvisninger til selve MR'en (som var glemt) OG for å få resultatene etterpå? Om det er tilfelle, så er det vel bare jeg som forlanger for mye, da? Jeg blir så frustrert. Eller er 2 uker for liten tid, kanskje? Vi er jo ikke de eneste pasientene som tar MR eller trenger oppfølging. 

Det er lett å blir litt blind på omgivelsene når man sitter midt i det som vi gjør. Ikke det av man glemmer alle de andre som også har MS eller andre plager, men jeg tar meg selv i å lure på om de får like lite oppfølging og svar som det vi gjør når sykdommen er så aktiv. 

Kanskje jeg skulle utdannet meg som nevrolog istedenfor pedagog! Vet ikke om jeg hadde blitt noe roligere av den grunn.. Kanskje det egentlig ikke er så lurt heller. Nei, gudene vet. Vi får ringe neste uke om vi ikke hører noe, bare for å se at de i hvert fall har fått bildene!

On another note:

Det har kommet inn 114.722 kroner!  Det å se at vi får så mye hjelp fra dere som følger oss gjør virkelig at dagene ikke virker så tunge! Det får meg i hvert fall til å glemme frustrasjonen over noe som føles som et sviktende system. Tusen takk til dere alle sammen <3 Dere er noen reddende engler! 

343 dager til behandling! Nedtellingen har startet! :)  

Mammahjertet <3

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vipps: 92085321

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Hovedinnlegghttp://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits