Bryllupsdag! <3

Forrige innlegg ble veldig uplanlagt og "in the moment". Litt kaos i ordene og mange følelser. Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg senere når jeg hadde landet fra "sjokket", men det ser ikke ut som at jeg kommer til å lande med det første, så vi får bare kjøre på :) 

Igjen: Tusen hjertelig takk til alle sammen! <3 Tusen takk for alle donasjoner, alle meldinger, fine telefonsamtaler og gode ord. Jeg håper dere vil fortsette å støtte oss som dere har gjort og spre ordet videre. Dere er livreddere, alle sammen! (Bokstavelig talt) Takk for at dere hjelper oss opp og frem! 

Så var det oss da! I dag har vi vært gift i 4 år <3

4 år siden vi ga hverandre vårt JA i kirken og 4 år siden vi lovet hverandre og stå ved hverandres side i tykt og tynt. 


Vi har helt klart fått et par prøvelser, men ingen hindre er så store at vi ikke kan komme over dem sammen. Så i dag skal vi feire hvor sterke vi er! Og hvor heldige vi er som har hverandre. (Og dere!)

Ønsker dere alle en god torsdag! 

- Mammahjertet <3 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vipps: 92085321

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits