Når telefonen ringer...

Jeg må innrømme at denne perioden her har vært en følelsesmessig utfordring. Jeg kan gråte over donasjoner, gråte over gode ord og gråte over en god klem. På samme tid er jeg lykkelig, litt lei meg og redd.
I dag fikk jeg en telefon fra en eldre herremann fra Holmestrand. Han ville så gjerne hjelpe til og få Joakim frisk. Han ville donere. Så fort han var ferdig og prate og det var min tur til svare så kom tårene. Jeg unnskyldte meg og forklarte at jeg ble så glad og rørt, og da ble jaggu han rørt også. Så der sto vi da.. Og snufset litt i hver vår ende i røret. Vi kom oss igjennom samtalen og ønsket hverandre en god uke videre. 

Det er så mange gode mennesker her ute. Og jeg skulle ønske jeg kunne gi dere alle en stor klem. Joakim har hatt et par tunge dager i uken som var.. Energinivået var på sitt laveste og kroppen takket for seg veldig tidlig, hver dag. Gjerne før barna var i seng.. Jeg kjenner at det irriterer meg litt at det fortsatt er over en måned til neste MR. Jeg mistenker at den lesjonen han har i hodet nå gjør mer utslag på kroppen enn det legene mente den ville gjøre. Men... Det er lite, faktisk ingenting, vi kan gjøre med det. Vi må bare vente. 

Til tross for noen kjedelig dager så spratt han opp i dag morges, klar for arbeid og med tilsynelatende oppladet batterier :) Det er det som er vanskelig med MS. Man vet aldri hvordan formen er, man kan aldri planlegge for langt frem i tid, egentlig ikke frem i tid i det hele tatt.. Formen kan snu seg over natten... Alt er så uforutsigbart og fremtiden består at et "hvis"... Hvis han er frisk nok, så kan vi.. Hvis. 

Denne behandlingen kan virkelig ikke komme fort nok! <3 

- Mammahjertet

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vipps: 92085321

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits