Jarlsberg avis #4

For et par dager siden var vi i avisen igjen. Denne gangen var det en oppdatering av saken, og vi passet på å nevne DERE i dette innslaget! Alt vi har fått til så langt er på grunn av dere, og vi kunne ikke vært takknemlige nok!! Dessverre er artikkelen på nett kun åpent for betalende, men jeg gjør som sist, og skriver det over til dere, så dere kan lese! Det jeg skriver av nå står i avisutgaven :)

(For de som abonnerer på Jarlsberg, her er linken: http://www.jarlsbergavis.no/helse/holmestrand/nyheter/kjente-og-ukjente-stotter-ms-syke-joakim/s/5-26-56021"MANGE VIL HJELPE JOAKIM: Blir rørt av engasjementet.

Beløpet på donasjonskontoen stiger jevnlig. Med saldoen stiger også håpet om en normal hverdag for MS-syke Joakim Strand Jørnby.

AV - Anne Josefine Reitan

-----------------------------------------

HOLMESTRAND: Joakim Strand Jørnby (27) vil aldri bli frisk fra den progressive nervesykdommen MS - med mindre han reiser til utlandet og tar en stamcelleoperasjon, egenfinansiert. Men en slik operasjon er det 70-90 prosent sjanse for å bli helt frisk av sykdommen. Operasjonen koster nærmere en halv million kroner, i tillegg til reiseutgifter. Det er han og kona Ane Celine villige til å ofre - for familiens skyld.

Gjennom bloggen "Alt for pappa" skildres familien Strand Jørnbys liv med syk ms-pappa. Publikum deltar i spleiselaget for å få Joakim frisk, og støtten har vært enorm.

Nesten hundre tusen
Etter åtte måneder med innsamling viser saldoen på donasjonskontoen over 90 tusen kroner. - Det er helt utrolig, sier Joakim. På bloggen takker han alle som har bidratt. - Jeg sliter med hodepine, trøtthet, hukommelsestap og kommunikasjonsvansker, sier Joakim som fremdeles jobber fulltid i et entreprenørfirma. - Jeg jobber hardt og blir fort sliten. Jeg har en del smerter i ben og håndledd, forklarer ms-pasienten. 

Stamcelle-operasjon
Han og familien håper donasjonspengene kan bidra som egenkapital for et lån som kan finansiere stamcellebehandlingen. Operasjonen er planlagt i Moskva i september. - 500.000 kroner er ikke noe å vurdere en gang, ikke for en behandling der det er 70-90 prosent sjanse for at Joakim blir frisk. Materielle ting betyr ikke noe i forhold, og blir det nødvendig, pantsetter vi huset, sier Joakims kone, Ane Celine. 
Ved hjelp av stamecellebehandling mener forskere at sju av ti pasienter blir helt symptomfrie.

Fortsatt ung
- Det er viktig for meg å gjennomføre operasjonen fordi jeg fremdeles er såpass "frisk" at jeg fortsatt har håp om å bli helt som før igjen. Jeg er enda ung og har små barn, si vi gjør det vi må for å bli kvitt sykdommen, sier Joakim.  
- Operasjon blir det uansett, men at så mange ukjente mennesker engasjerer seg for Joakim varmer. Det gjør hverdagen så utrolig mye lettere for oss, sier Ane Celine"

------------------------------------------------------------------------------------------------

Som alltid; Tusen takk for at dere står på for oss!! 

Det har nå kommet inn hele 95.265 kroner!!  Dere er fantastiske! - Mammahjertet <3

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Vipps: 92085321

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits