God tirsdag alle sammen!

God tirsdag alle sammen!

Før jeg starter dagens tanke-innlegg vil jeg først takke for den ENORME støtten vi fikk på facebooksiden vår etter forrige innlegg :) Det er så godt å se at dere ALLE unnet oss ferien til Kristiansand! For de som ikke følger oss på facebook, men gjerne ønsker det så er linken her:

https://www.facebook.com/altforpappa/

Vi har hatt noen gode dager i sommer! Faktisk flere gode enn vonde! Det er ikke ofte, for de vonde dagene kommer gjerne i uker av gangen. - Men Joakim hadde virkelig godt av en liten ferie, og selv om det "bare" var to uker, så var det to gode uker! Og det var deilig. 
Nå er vi da tilbake igjen i hverdagen. Jobb, skole og barnehage er igang og det betyr at forberedelser og avtaler må gjøres klart til behandlingen også. Det jeg stresser mest over nå er det å søke visum! Det har jeg jo aldri gjort før! Jeg aner ikke hvor jeg skal starte, men jeg skjønner at jeg må starte med å lete etter informasjon. Heldigvis er HSCT-gruppen vi er medlem av på facebook full av god informasjon, så jeg tenker at jeg må starte der. 

Så mye styr... Tenk om Norge kunne gjort som Sverige og gitt MS pasientene denne behandlingen som en vanlig 3.linje-medisin når ikke annet funker.. Men det hjelper ikke med "tenk om" ønsker her.. Vi er faktisk så heldige å ha fått plass i Russland, så vi skal virkelig stå på for å gjøre alt rett innen den tid! 

Jeg skal prøve å roe ned litt nå, da. Alt skal bli gjort, men nå skal jeg lage meg en liste over ting som må være gjort innen behandlingen starter og rekkefølgen det må gjøres i. Deretter skal jeg krysse en og en ting av listen etterhvert som det er gjort slik at jeg ikke stresser meg rett ut av døra. Jeg tror det er lurt :) Det er viktig å samle seg selv litt også, har jeg lært. Ta vare på seg selv i prosessen. 


 

Nå er det ca 1 måned til neste MR! Jeg er SÅ spent på om lesjonen de fant i hodet hans for 8 uker siden fortsatt er der, eller ikke. De valgte å ikke behandle den og jeg er veldig spent på om den har blitt større, fortsatt er like stor eller om den har blitt borte. *Krysser fingrene for at den er borte!* 

Vi oppdaterer selvsagt når vi vet! Men først: Nå skal jeg lage lista mi :)  

Ønsker dere alle en strålende dag! Og takk for at dere følger oss på veien!! 

- Mammahjertet <3

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vipps: 92085321

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits