Sommerferie!!!! (Og oppdatering)

Da er det offisielt sommerferie for denne familien også!! Så deilig!! Vi gleder oss til å bare nyte dagene sammen + en liten sniktitt innom dyreparken i Kristiansand :) Det blir en rolig sommerferie her i huset, men vi er så heldige å bo i naturskjønne omgivelser, så eventyr skal det bli mange av! <3 

Det aller første innlegget vi skrev på denne bloggen har nå blitt delt over 1000 ganger!!  Fortsett gjerne å dele! :) 

http://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.html

Etter at det ble fart på innlegget igjen har vi på nytt fått økning i antall lesere og det er supert! Jo flere som leser og sprer ordet, jo bedre! 

Det har nå kommet inn 88.495 kroner!! Vi føler oss så optimistiske nå! Vi nærmer oss en egenkapital som banken i hvert fall må vurdere å godta slik at vi får lån på det resterende! :) Det føles godt å være på god vei! :) TUSEN TAKK TIL DERE ALLE SAMMEN!!

Jeg merker at vi sårt trenger denne behandlingen. I dag, etter en bærtur i skogen, sa kroppen til Joakim stopp og han sov i flere timer for å ta seg opp igjen. Tenk å kunne ta en tur i skogen uten å miste all energi! Hele livet vårt kan endres - til det positive - etter denne behandlingen :D Vi gleder oss til å se hva fremtiden vil by på, på både godt og vondt :) 

Vi vil ønske dere en god helg og god ferie til dere som har det! :) Nå skal vi ha massevis av familietid! <3

Vipps: 92085321

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits