Datoen er fastsatt!!

I dag fikk vi det svart på hvitt!!

4. september 2017 blir Joakim lagt inn på sykehuset i Moskva. 

Brått ble alt så VELDIG virkelig!! Før vi fikk en endelig dato var det bare noe vi visste skulle skje, men vi kunne ikke telle ned dagene, for å si de sånn. Nå har vi altså startet nedtellingen.. 425 dager til behandling.

Det var faktisk ikke så lenge å vente likevel - det tok ikke 24 timer en gang etter jeg hadde sendt avgårde de siste MR bildene til Joakim før jeg fikk epost fra sykehuset om at de dyttet han frem i køen. Grunnen er at sykdommen er aktiv til tross for medisinene han går på og mulighetene for at en skade kan oppstå er større. Det var både en lettelse og veldig skummelt på samme tid. 

Vi har nå under 1 år og ordne alt på og heldigvis har vi en familie som står rett bak oss, klare til å ta oss imot om vi skulle falle litt. Jeg tror dette blir bra, men først må vi fikse det økonomiske. 

Vær så snill og trå til som dere har gjort for oss tidligere! Spre ordet, spre innleggene, gjerne også det første jeg skrev! Vil dere hjelpe oss enda en gang med en runde til å samle inn penger? 

Vipps: 92085321

Kontonummer: 1203.35.68493

Paypal: altforpappa@outlook.com

Legger ved en link til første innlegg om dere ønsker å dele dette;

http://altforpappa.blogg.no/1453933562_vr_historie_del_1.htmlPå forhånd; Tusen takk!! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits