Attakk, MR-bilder, Moskva, barna, Joakim også videre...

Ja, altså. En del baller i luften om dagen. Eller, det er alltid mange baller i luften her i gården, men nå topper det seg litt her synes jeg. Som om det ikke er ille nok at Joakim har et pågående attakk, som forøvrig virker ganske mildt enn så lenge heldigvis, så har da eldstemann måtte operere foten. Hun hopper derfor rundt på krykker og trenger hjelp til alt og ingenting... Og lillegutt er så allergisk at han har hovnet opp i hele ansiktet. Legevakten mente det skulle hjelpe med øyedråper da det er de som har hevelse-utslag, men hjelpes. Det er ikke bare bare å gi øyedråper til en 3 åring som ikke kan åpne øynene. Han kan sloss, det er helt klart. Bare å krysse fingrene for at hevelsene kanskje er litt mindre i morgen! 

Snuppelura er i hvert fall ved godt mot og lar ikke en bandasjert fot stoppe henne. Sprudlende glad hopper hun rundt som om ingenting har skjedd. Mor derimot løper litt etter og bare venter på neste ulykke! 

Uansett! Dette er jo bare småting i forhold til hva som kommer, tenker jeg. Som dere leste sist er det jo slik at Joakim sine MRbilder viser ny aktivitet at MS'en og han har fått en lesjon i panneregionen. Dette vil si at nye bilder må sendes til Moskva. De er veldig strenge på dette, at alle nye bilder og all ny informasjon skal oversettes og sendes direkte dit. Det vil si enda en runde med dokumenter, bilder, oversettelser og lange netter for min del. Gleder jeg meg? Nei.. Ikke sånn veldig, men jeg har et lite håp om at de kanskje skyver oss frem i køen når de ser at et nytt attakk er på gang. Og med den tanken kommer det mange flere. Brått får vi dårlig tid. Det er så mye som må fikses før vi skal til Moskva. Og disse tingene tar også tid, men er vanskelig å få gjort før vi har fått en endelig dato å forholde oss til. Dette blir nok et innlegg for en annen gang, hvis ikke blir dere sittende her å lese i flere timer.  

Kunsten å legge tankene til side og bare slappe av er noe jeg mestrer dårlig. Jeg vil helst være forberedt på alt slik at mulighetene for flere sjokkmeldinger og nederlag minskes...  Men jeg prøver! Jeg prøver å slappe av. 

Jeg er spent på hva som kommer de neste ukene. Jeg er spent på om vi får MR bildene med en gang, eller om vi må ringe å purre på de, som sist. Jeg er spent på hva de sier fra Moskva. Oppdatering kommer selvsagt fortløpende her og! 

Utenom alt dette så har det nå kommet inn 70.685 kroner! Vi har bikket 70.000 kroner!! Er det sant?! JA, faktisk! Jeg er fortsatt på det stadiet hvor jeg ikke helt forstår at det er sant. Da må jeg le litt, også grine litt - glade tårer selvsagt - også ler vi litt igjen. Helt klart en berg-og-dalbane det her! Mange hjerter sendes til dere alle. <3 - Mammahjertet <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits