MR resultater

Nevrologen har ringt etter sist MR. Det viser seg at det har dukket opp en ny lesjon i hjernen. Denne ligger rett bak pannen og skal ikke være særlig stor. Legene velger å ikke gjøre noe med det foreløpig og avventer eventuell behandling på den. Vi skal holde et øye med Joakim og se etter store endringer i påvente av ny MR som blir satt opp i september. 

Helt ærlig. Da Joakim fortalte at det var et nytt attakk på gang kjente jeg at hjertet falt ned i magen med et dunk. Jeg ble både kvalm, lei meg og stresset på samme tid. Det er jo å forvente at attakk kommer, men jeg følte så veldig på tiden. Tiden jeg føler vi ikke har! 1,5 år til behandling i Moskva.. 1,5 år med samme stressfølelsen av å bare vente på mulige dårlige nyheter. 1,5 år kan virkelig ikke gå fort nok!!! 

Det er så skummelt å aldri vite hva et attakk kommer til å gjøre med Joakim. Er dette gangen han mister følelsene i bena? Er dette gangen han ikke klarer å forme ordene? Er dette gangen han mister seg selv helt? Hva skjer nå? 

Hjertesukk fra mammahjertet <3 

 

-----------------------------------------------------------------

Foreløpig har det kommet inn 69.585 kroner! Det er helt utrolig!! <3 Tusen takk til alle som hjelper oss videre. Dere aner ikke hvor mye dette betyr for oss.  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits