MR og Kysthospitalet

ENDELIG har vi fått innkallelsene. 

MR er rett rundt hjørnet. Selvsagt flere uker for sent. Den aktiviteten som muligens var i gang da vi var på sykehuset sist er ikke nødvendigvis tilstede når vi skal ta MR, men men. Greit å få sjekket uansett. Krysser fingrene og kommer med ny oppdatering så fort det er unnagjort!

Utenom det har vi faktisk fått ganske kjapp tilbakemelding fra Kysthospitalet! Vi har time i starten av juni allerede^^ Dette lover bra! Det er først og fremst en time hvor vi vil bli vurdert til hvilken behandling/terapi som vil fungere best for oss. ( Jeg skriver oss - vi er to om dette, selv om det er Joakim som bærer sykdommen. )
Både Joakim og jeg gleder oss veldig til dette oppholdet. Slik jeg har forstått det er det over 3 uker, hvor Joakim blir 1 uke på kysthospitalet, 1 uke hjemme og 1 uke tilbake på rehabilitering. Som pårørende får jeg blir med en eller flere av dagene, ifølge med Joakims mamma, min svigermor :) Jeg tror dette kan være godt for oss alle <3 Spennende blir det uansett!

Eksamen er over og bachelor er i boks! Nå skal det nytes en, forhåpentligvis, solfylt sommer! Jeg gleder meg til sommeren og alt den har å by på, men mest av alt gleder jeg meg til å få fri med mannen min.

 
 

Det kommer stadig spørsmål om hvordan det ligger an med doneringene til behandlingen. Det har stått stille nå siden sist oppdatering! Men vi legger selvsagt også inn et beløp hver måned, så det går oppover likevel! Vi ønsker ikke stresse med pengene. Vi er inneforstått med at alt som kommer er en kjempe bonus og det som eventuelt mangler når tiden kommer er likevel verdt det! Vi må nyte livet mens dette pågår også, ikke gå i en konstant stress-modus hvor alt av bekymringer konstant er tilstedeværende. :) Det er ikke veldig lett, men det går, faktisk! Så nå skal vi nyte familien og sommeren! :)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits