Å "selge" seg selv.

Merkelig overskrift kanskje, men det er litt slik det føles. Vi er medlemmer av mange MS/HSCT grupper på facebook og alle sier det samme; Det å starte kronerulleringer føles som å selge seg selv... 
Det er vanskelig - det er tøft... Det gjør til og med litt vondt noen ganger. Det er ubehagelig og be om hjelp på en slik måte, men når det er siste utvei for oss så overveier den desperate følelsen av å ville få tilbake et liv, den ydmykende følelsen av å be om hjelp på en slik måte. 

Det er trist å se hvor mange medlemmer det er i disse gruppene. Alle menneskene som ikke får hjelp her i Norge. Alle menneskene som må utlevere seg selv for "hele verden" i håp om at DERE finnes for dem også.

DERE har virkelig vært der for oss! 

Det som hjelper oss aller mest er deres gode ord! Ikke bare tikker det inn et beløp i ny og ne til behandling-sparekontoen, men dere legger ved gode ord og lykkeønskninger!.

Til sammen har vi nå fått inn 68.785 kroner!  

Vi vil gjerne si tusen takk til alle dere som står på for oss. :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits