Bursdagsfeiring på sykehuset!

Det å ha bursdag gjør ikke hverdagen mindre hektisk :) I dag blir jeg 29 år og startet dagen på sykehuset med Joakim. Selv om vi er inne i en god periode her hjemme kommer ikke gode perioder uten smerter og utfordringer. Tvert i mot :) Vi har en god periode hvor Joakim har energi og godt humør. Vi har en god periode hvor vi kan skape gode dager sammen, som en familie. - Men alle dagene har sine utfordringer. 

Noe av det Joakim har slitt med de siste dagene er smerter i bena. Jeg skriver smerter fordi han ikke klarer å forklare det annerledes. Han sier det gjør vondt og at han ikke klarer å tråkke skikkelig ned på høyre ben. Han har ingen krefter i det og det verker liksom i hele leggen. I tillegg til dette har han sterk hodepine hver dag. Den slipper ikke taket. Om den ikke har stort smerteutslag så han har et konstant press foran i hodet. 

 

Nevrologen kunne ikke finne noe galt "på utsiden", men ny MR er nå bestilt for å se om det er endringer av aktivitet i hjernen og samtidig får vi henvendelse til kysthospitalet. Dette er et tilbud til pasienter som trenger rehabilitering; klinikk med fysikalsk medisin og rehabilitering, eventuelt også bare for å lære om egen sykdom. Her har Joakim mulighet til å møte flere som sliter med de samme utfordringene. Vi håper dette kan bli en positiv opplevelse :) 

Ellers blir bursdagen feiret med ny mobil som jeg fikk av min fantastiske mann og eksamenslesing! (...og kanskje en liten sjokoladebit) ^^  

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits