Studentlivet

Det har blitt en liten pause her på bloggen. Det var ikke før en venninne av meg spurte om jeg hadde sluttet å blogge at det gikk opp for meg at det hadde gått litt over en uke siden siste innlegg. For å si det mildt; Studentlivet tar helt overhånd fra april - juni! Eksamen er rett rundt hjørnet og stressnivået er vel høyere enn noen gang. 

Det å skulle skrive blogginnlegg i tillegg til hverdagslige gjøremål, lekser, eksamenslesing, jobb og det å være mamma og kone er ikke akkurat lett. Bare 1 av disse tingene alene er mer enn en dagsjobb :) 

Jeg kan meddele at vi har en god periode om dagen! Joakim sliter mye med hodepine daglig, men kroppen fungerer godt. Han virker litt mindre sliten og er i godt humør - noe som gjør dagene lyse for oss alle <3 I tillegg er sommeren på vei! Det at dagene er lyse hjelper mye på kropp og sjel!! Vi gleder oss til varmen og friske solstråler :) 

Jeg lover å komme sterkere tilbake! Og selvsagt kommer det et innlegg i ny og ne, men hver dag, slik som tidligere, blir litt vanskelig nå frem til eksamen er unnagjort :) 

Vi ønsker dere alle en god uke og satser på finvær!  

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits