"Jeg sparer. Jeg sparer for å gjøre pappa frisk"

I påsken var vi en tur i Sverige og på vei hjem derfra var pappa så sliten. Vi hadde ikke vært i Svergie lenge, kanskje et par timer inne på senteret, men så måtte vi dra hjem igjen. Pappa var sliten i bena og har i flere dager sagt at bena hans ikke vil hvile. Selv når han ligger eller sitter så kjennes det ut som om bena hans bare løper.

Jeg hørte at mamma og pappa snakket om det. Mamma sa at pappa kunne sove litt i bilen hvis han ville, om det hjalp noe, men pappa ville ikke det. Han var ikke trøtt sånn, han var bare sliten i kroppen. Det er ikke så lett å vite forskjell alltid. Noen ganger er kroppen trøtt, men hodet er våkent, mens andre ganger er hodet også trøtt og da klarer ikke kroppen være våken heller.

Rett før påskeferien startet mistet jeg to tenner på 3 dager! Jeg har mistet 7 tenner tilsammen nå og tannfeen fyller opp eggeglasset mitt med mynter. Jeg har fått 15 ènkroninger for hver tann og alle pengene ligger i sparebøssa mi. Jeg sparer. Jeg sparer for å gjøre pappa frisk. Jeg vil hjelpe til, sånn som alle dere. 

Da vi kjørte hjem fra Sverige fortalte jeg det til mamma og pappa. At jeg sparte pengene mine fra tannfeen og ville gi de til pappa sin konto hvor de sparer penger til at pappa blir frisk. Først så ble de helt stille og jeg så at mamma så på pappa. Jeg tror ikke de visste hva de skulle si med en gang, men så snudde pappa seg og sa at jeg var verdens snilleste jente og at jeg skulle fortsette å spare så mye jeg kunne. Han sa at han håpet vi slapp å bruke sparepengene mine på det, men at vi heller kunne bruke de på noe koselig når han blir frisk også takket han meg. 

Jeg gleder meg til pappa er ferdig på sykehuset i Russland. Jeg håper han blir bedre. Om han ikke blir helt frisk, så håper jeg i hvert fall at kroppen hans ikke er så sliten hele tiden. At pappa orker å være med å leke sånn han gjorde før. Også gleder jeg meg til sommeren! For når det er varmt og godt i været, så fungerer kroppen til pappa bedre enn nå som det er kaldt. 

Og gjett hva! Nå har vi bygd opp trampolina igjen! Kanskje pappa orker å hoppe litt med oss :)
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits