Pappa sin jente

I de siste ukene har jeg vært litt lei meg. Jeg har sett på tv hvor syk pappa kan bli. Jeg har sett på tv hvordan alle som får behandling på sykehuset mister alt av hår. Pappa har ikke hår på hodet, men han har masse skjegg og øyenbryn. Skjegget til pappa vil bli borte og det er lenge siden jeg har sett han uten skjegg. Jeg så også på tv at pappa ikke klarte å forklare det han skulle snakke om og jeg så at pappa ble lei seg.  

Noen ganger kan jeg være veldig glad for noe som skal skje. Som for eksempel denne helgen. Da skulle jeg være med bestefar på hytta og stå på slalom. Jeg har gledet meg til det lenge, men på torsdag ville jeg ikke likevel. Jeg vil ikke reise fra familien min. Jeg vil være her med pappa og se at han har det bra. Men på fredag igjen ville jeg bli med helt til jeg kom hjem. Da ville jeg være hjemme. Bestefar og mamma sa at jeg fikk bestemme helt selv hva jeg ville, så jeg ble hjemme. Jeg var ute sammen med bestevenninna mi, men det er greit, for da er pappa bare rett rundt svingen. 

I vinterferien fikk jeg lov å bli med mamma på jobb. Hun jobber i barnehagen jeg gikk i da jeg var liten. Mamma var et annet sted da jeg satt og hadde gruppetid med noen andre barn og en som jobber sammen med mamma. Vi snakket om følelser. Det har jeg gjort mange ganger hjemme også. Jeg fortalte alle som satt der at jeg var redd for at pappa skulle glemme meg. Hun som jobber sammen med mamma sa at det ikke ville skje. Hun sa at man kan glemme mange ting her i livet, men man glemmer ikke det som er i hjertet sitt. Og jeg er i hjertet til pappa. 

Pappa har alltid tatt meg med på morsomme ting. Jeg husker en gang vi var i dyreparken i Kristiansand - da lærte han meg å konsentrere meg sånn at jeg traff blink med en leke pistol. Jeg var pirat hele dagen :)

 

Eller den gangen han lot meg styre traktoren i Hunderfossen - da var jeg troll! (Eller bustetroll som mamma og pappa sa)
Jeg husker mange ting pappa har gjort sammen med meg, men det er ikke alltid pappa husker det. Noen ganger husker han det om han ser bildene, men noen ganger ikke. Tenk om pappa glemmer alle de morsomme tingene vi gjør sammen. Mamma sier at vi får være flinke til å ta bilder hver dag, og det gjør vi. Jeg vil at pappa skal huske alt vi gjør sammen. Sånn som jeg. 

Jeg er redd for at pappa skal på sykehuset. Så langt bort fra meg og Oliver og mamma. Jeg er redd fordi mamma skal dra med pappa. På sykehuset er det ikke lov å ha besøk av barn under 10 år. Det betyr at Oliver og jeg ikke får besøke. Vi får ikke se pappa på en hel måned! Og det gruer jeg meg til. Mamma sier hun kommer hjem selv om pappa er på sykehuset og at vi kan snakke med pappa over internett, med kamera. Det gleder jeg meg til. 

Jeg vil at pappa skal bli frisk, men jeg er litt redd for alt som skal skje fordet. Mamma er også litt redd, så vi er litt redde sammen, men det skal gå bra.

- Pappa sin jente
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits