Demonstrasjon

Nå skjer det ting, altså!! 

Nå hviskes det rundt at en gruppe demonstranter skal stille opp utenfor stortinget når det er litt varmere i luften for å rope høyt om HSCT behandling! Nærmere informasjon om dette kommer etterhvert - men enn så lenge hviskes det ;) Uansett - dette er spennende! Og endelig skjer det ting offentlig! Jo mer fokus, jo bedre! Antall påmeldte demonstranter er allerede tresifret, så dette kan bli moro! Det er til og med deltakere som kommer langveisfra og må bestille fly for å kunne delta - men de er fast bestemt på å komme. <3 Det gleder meg! 

Nå er altså helgen kommet! Det har vært rolig her i heimen - sånn bortsett fra spenningen rundt NRK innslaget. Takk for alle støttemeldinger og gode ord! Det er ikke bare bare å legge livet ut for "hele verden". :) 

Åh, forresten!! Vi er NESTEN oppe i 60.000 kroner!! 59.145 kroner har kommet inn til nå!! :D <3 Jeg får en sånn spontanreaksjon når jeg ser pengene på konto. Sånn blanding av latter og litt gråt. Jeg tror ikke jeg vet hvordan jeg skal føle det, så jeg blir kjempe glad og ler, også blir jeg rørt - og gråter - så kan jeg le litt samtidig. Jeg prøver å skylde på at gravidehormonene ikke har forlatt kroppen enda, men etter snart 3 år siden sistemann kom så er det vel på tide å innse at jeg ikke har kontroll på følelsene mine i hvertfall! 

I dag har jeg handlet inn både fjær og dilldall til påskeverksted med barna. Mie Helen skal ha med besteveninna si hjem fra SFO i dag, og vi (Oliver og Joakim også) skal koooose oss med litt kreativitet^^ :) VI får som regel litt mer energi på fredagene. Helgen er her - og det betyr 100% familietid. Ingenting er bedre enn det :) 

God helg alle sammen! Vi snakkes på mandag :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits