NRK innslaget

Heh, altså. Det å se seg selv i avisen og på TV er virkelig noe vi IKKE er vant med! Jeg vet ikke hva vi synes er mer pinlig enn akkurat det. Heldigvis vi i mediene for en god sak og håper dette er med på å spre informasjon! Vi er med i en del grupper om denne behandlingen på facebook og det har i det siste kommet inn et par journalister som har bedt om tilgang. Dette er jo bare bra, tenker vi! ENDELIG blir MS behandlingene fremmet! Kanskje dette øker presset??

Joakim er helt klar i talen her hjemme i stolen. Det var kjempe flaut å se seg selv på TV, i hvert fall når ett av mange MS problem slår til for fullt. Ordene krøller seg og setningene formuleres ikke - og kommer derfor ikke ut. Det stoppet rett og slett opp. Dette var ikke fordi han var nervøs, (det var det jeg som var) - men slik er det altså daglig, i alle situasjoner. Det stopper opp. 

Men der sto vi, altså. Med sola i ansiktet og kameraet i fokus :) 

  


For de som ikke fikk med seg innslaget kan dere følge linken under, så kommer dere dirkete inn. Fra 6:50 minutter kommer delen om stamcellebehandling inn :) 

Om dere ikke får trykket på linken kan dere kopiere den og lime den inn i søkefeltet:

https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestafjells/DKTE99030216/02-03-2016 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits