Endelig :)

Endelig kan jeg komme med et innlegg jeg har lengtet etter;

Denne helgen har vi virkelig slappet av! OG Joakim har ikke vært så ille. Forrige uke var hektisk, og helgen kunne ikke komme kjapt nok. Vi var slitne alle mann og kjente at nå trenger vi en liten "ferie". Ferie her i huset kan være hva som helst, vi er ikke kravstore :) 

"Ferien" havnet hos oldermor som bor utenfor Oslo. Vi kom dit fredag kveld, og vi fikk slappe av mens oldemor tasset rundt oss og passet på. Vi fikk servert både middag og deilig frokost. Oldemor har stilt opp fra så lenge jeg kan huske. Både for meg da jeg var yngre og for oss som familie. Fra Oliver var nyfødt har hun passet han gjentatte ganger da jeg måtte i praksis via skolen. Hun har bodd her opp til 2 uker av gangen for å passe på minstemann. Fra han var nyfødt og frem til nå har hun trådt til. Det er sprekt! :) <3 

På lørdag besøkte vi oldefar i samme slengen og barna leverte stolt fra seg tegninger som han kunne henge på rommet sitt :) Samme dag dro vi til Oslo! Mie Helen og Oliver har ikke vært der før, så de var i ekstase! Vi så på slottet, spiste lunsj ute blant folkemengden, gatemusikerne og levende gater og avsluttet Osloturen med Karius og Baktus teater! 

 


Ikke bare fikk vi supre plasser - gratis!, men barna fikk møte Baktus og bli med backstage. De fikk tasse rundt på scenen og se på kostymer. :) 

Tusen takk, Espen, for at du fikset en fantastisk dag for oss!! <3

For å toppe det hele var Joakim i ganske bra form på søndag. Vi var ute og lekte med barna i flere timer! Og det uten å måtte gå inn for å ha pustepause :)Tenk at vi har klart alt dette på en helg. Det er kanskje normalt for noen, men for oss er det virkelig en følelse av å vinne.

Dette er hittil vår jackpot helg! :) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits