Intervju

I går la vi ut melding om at NRK har snakket med oss. Dette var spennende og nervepirrende på samme tid. De intervjuet oss begge. hver for oss. 

Meningen var at intervjuet skulle sendes i går, men det viser seg at de vil gjøre saken større og derfor skaffe seg mer før de sender! Dette er jo supert! Jo mer som kommer frem, jo bedre!

Vi har skrevet tidligere om Joakim MS-plager. Noe av det han sliter mye med er kognitive plager, herunder også kommunikasjon via tale. Det er vanskelig å sette sammen setninger, og noen ganger stopper det opp midt i en samtale. Vi vet ikke hvor mye de viser av intervjuet, men om de viser alt, vil dere få se akkurat dette. Det er et bra intervju, og man kan helt tydelig se at Joakim har vanskeligheter med å sette sammen setningene og ordene i hodet før de skal ut. Det krever mye av han - og etterpå tenker han ofte; "Hva i all verden var det jeg sa...?" 

I skrivende stund husker han ikke hva som ble snakket om. 

Vi håper så mange som mulig vil følge med på NRK fremover, og om vi får beskjed før det sendes, så skal vi hyle ut! :) 

Nå tar vi helg hos oldemor og roer nervene i trygge omgivelser <3 :)

God helg alle sammen! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits