23.02.2016

I dag har hodet virkelig bare surret rundt på egen hånd. Ting jeg gjerne skulle ha gjort forblir ugjort og jeg planlegger fremtiden i hodet hvert eneste sekund. Vi hadde en plan, men nå som vi har fått plass i Moskva må vi endre alt. I hvert fall nesten. Dette får nesten bli et innlegg til en annen gang, for jeg har ikke klart å sortere alle tanker og nødvendigheter enda. Det er bare rot :)

Enn så lenge er det jo lite vi kan gjøre, men jeg kjenner at stresset med bare det å måtte søke visum til Russland tar litt overhånd. Det er nå sånn at vi får invitasjon fra sykehuset, og det skal gjøre prosessen mye lettere, men likevel har jeg ikke klart å legge fra meg stresset fra den prosessen vi akkurat har vært igjennom enda, så det er nok litt av grunnen. 

Journalisten fra Jarlsberg Avis ringte i dag. Han vil gjerne følge opp saken vår videre, og det er helt fantastisk! Det føles litt som å ha en heiagjeng vi ikke kan se, i tillegg til den gedigene heiagjengen vi ser på nett. Det er helt klart en massiv støtte! Takk til dere alle for det! :) <3 

I går/natt spratt det inn enda flere doneringer og vi er oppe i 55.390 kroner!!! Det er fortsatt helt uvirkelig å ta innover seg, men sånn helt plutselig går det opp for oss hvor mye penger dette er og da blir vi både rørt og målløse. <3 All ære til dere der ute!

Ønsker dere en flott vinterdag! 

 

Mange, fortjente, klemmer til dere alle fra oss fire :)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits