Legespråk

Herrelighet så frustrert man kan bli av legespråket!! Som en del av arbeidet med dokumentasjonen Moskva har bedt om må vi selv oversette den norske journalen til Joakim fra norsk til engelsk. 


Jeg brukte 6 timer på dette forrige uke, og kjenner at jeg har ikke vært så glad for å være ferdig med noe siden jeg hadde eksamen i musikk i fjor. Musikklæreren min kommenterte at han aldri hadde sett noen skjelve så mye før under en eksamen. Han var redd jeg ikke skulle være istand til å holde gitaren fast mens jeg spilte og sang. Resultatet av eksamenen ble likevel bra, og jaggu ble ikke oversettelsen godkjent også! 

Det verste er når det kommer uventede humper i veien, som f.eks at sykehuset sender feil MR bilder og man må ringe opp igjen dagen etter og be om riktige bilder som skal sender til Moskva. Ventetiden ble enda lenger enn nødvendig - og jeg, som ikke er den mest tålmodige sjelen i verden, irriterte meg over dette helt til jeg hadde MR bildene i hånda. 

Nå er papirene og bildene sendt, - og vi var heldige og fikk svar allerede 3 dager etter papirene var sendt elektronisk! 

Denne prosessen har vært utmattende og så spennende på samme tid. Utmattende fordi den tar så mye energi og tanker/følelser. Det går ikke en dag uten at vi tenker på det, sjekker mailen eller lurer på om vi har gjort noe feil i prosessen. - Men det er også spennende. Tenk når denne prosessen er over. Nå er det kun å vente igjen. Vi er tålmodige så lenge vi har et mål, har vi funnet ut. :) Innimellom ;)

Som noen av dere vet fikk vi bekreftelse på lørdag: VI HAR FÅTT PLASS I MOSKVA!! I slutten av 2017 er vi sikret behandling! 

Brått ble fremtiden mye lysere :) <3 I tillegg har vi nå 1,5 år å spare penger på - kanskje vi slipper å pantsette huset likevel. Det er lov å håpe, er det ikke? :) 

Foreløpig har vi fått inn 54.620 kroner! :D :D Tenk det!! 

Del gjerne! Både dette og tidligere innlegg:

Hjelp oss å hjelpe pappa

Det hjelper så uendelig mye!! <3 Vi er så glade alle sammen :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits