Jarlsberg Avis

I går morges fikk jeg en telefon fra Jarlsberg avis som hadde lest bloggen vår. De ville gjerne skrive litt om oss og vi avtalte derfor et møte i dag kl 14! 
Nå har journalisten akkurat dratt etter en koselig samtale og vi er veldig spente på avisen neste uke! Dette vil komme på deres hjemmesider og vi skal få en pdf.fil som kan legges ut her på bloggen etter publisering for de som ikke får tilgang på avisen :) 

Jeg må innrømme at det nesten var like skummelt å snakke med en journalist som det var å legge ut det første innlegget på bloggen. Vi vet jo ikke hvordan historien vil bli vinklet, men vi hadde en god tone og vi følte han tok tak i de viktige tingene :) 

Uansett håper vi at dette er med på å sette lys på saken og hvor viktig, og ikke minst avgjørende, en slik behandling kan være for mange MS pasienter!  

Det er så godt å få hjelp til å fremme dette ytterligere!! 

Vi venter i spenning <3

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits