Dagen i dag.

Jeg har virkelig ikke ord. 

Jeg skulle så gjerne kunne takke dere alle, hver og en! Vi har fått inn bidrag fra 5 kroner og oppover og er så utrolig takknemlige!!! Alt hjelper, hver eneste krone! Dere skriver flotte meldinger når dere skriver til oss og noen av dere beklager til og med for å ikke kunne bidra mer! Til dere alle sammen: TUSEN TUSEN TAKK! Dere har vært med på å samle inn 19.000 kroner bare i dag! 19.000!!! Jeg er helt målløs!! Vær så snill og ikke føl at deres bidrag er for lite! Se hva det utgjør! 

Helt i starten prøvde jeg å svare alle som delte innlegget og skrev til oss på facebook og vipps. Jeg vil så gjerne at dere alle skal vite hvor mye dette betyr. - Men jeg måtte gi opp. Meldingene ble mange og jeg mistet telling da kommentarene bikket tresifret. Så jeg håper dere alle titter innom denne siden og leser dette! <3 Dere er fantastiske! 

Vi kommer tilbake med oppdateringer! Vi vil gjerne dele vår reise med dere alle og setter stor pris på alle som vil følge oss på veien :) God natt til dere alle! Dere har virkelig lyst opp for oss i dag <3

2 kommentarer

Silje

29.01.2016 kl.00:55

Hei! Så ikke innlegge før i dag! Dette er en sterk historie! Jeg kan selv kjenne meg igjen fortvilelsen du beskrev i første innlegg der leger osv sender pasienter hjem ettersom prøvene er "fine" osv.. Jeg har selv opplevd en dramatisk sykdom der jeg måtte gjennomgå mye "krangling" men jeg ble frisk og operert og det er jeg så takknemlig for! Jeg håper virkelig at pappaen i huset også vil bli det og at dere får tak i penger nok! Jeg vil foreslå å opprette en Facebook side om dette også (deling og likes oppdateringer der vil Bidra til store ting! Dette har jeg sett selv bare da gjaldt det en hund, men det har også vært kreft syke..) det er bare et forslag til en lettere innsamling for deres familie!

altforpappa

29.01.2016 kl.09:01

Silje: Tusen hjertelig takk!! <3

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits