Jeg skulle ønske pappa ble frisk, sånn at vi kan ha far og datter-dager i bakken resten av livet!

Mamma og pappa møttes på folkehøyskolen i 2007. Pappa hadde rom over rommet til mamma og mamma har fortalt at pappa gjorde henne gal. Pappa er nemlig veldig glad i musikk. Ikke sånn musikk som mamma liker, men sånn musikk som dunker i vegger og tak. Sånn med masse bass. Taklampa til mamma falt ned hver dag fordi pappa spilte musikk med basskassa si under/ved siden av pulten. Mamma har sagt at det som gjorde hun virkelig irritert på pappa, var at enkelte ganger fikk mamma skylden for å ha spilt musikken som plaget resten av internatet. Fordi mamma hadde også musikkanlegg på rommet, men det besto av to små høyttalere på størrelse med en halv liter fanta. Pappa sine høyttalere var en del større kan du si..

Til tross for en dårlig start så var del vel noe som var bra mellom dem likevel! For nå sitter vi her, i 2016, en familie på 4. 

Pappa har verdens kuleste jobb, for han jobber med alt, han! Når pappa kommer hjem fra jobb spør alltid mamma hva han har gjort på jobben i dag. Pappa forteller og mamma nikker. Det ser ikke alltid ut som hun skjønner hva han snakker om, men jeg skjønner! Jeg vet at pappa noen ganger kan kjøre traktor på jobben - eller så kan han legge asfalt sånn at bilene kommer frem dit de skal! Han kan sette opp stolper og grave opp rør - han kan gjøre alt han! Noen ganger vil jeg bli som pappa, en sånn som kan alt. For pappa kan nemlig alt, og om han ikke får det til, så finner han ut hvordan han gjør det. Mamma sier at pappa er helten hennes, for han finner alltid ut hva som er galt med bilen når den ikke vil starte. (Og det er faktisk ganske ofte) - også fikser han det. Noen ganger får han hjelp også da. 

Jeg vet at pappa kan alt. Han lærte meg nemlig å sykle også, med litt hjelp fra en veldig engasjert mormor. Han løp bak sykkelen min mens jeg tråkket for harde livet! Nå kan jeg sykle som bare det! Oliver bruker støttehjul enda, men når de skal av, så håper jeg pappa kan løpe bak han også <3 

Pappa har lært Oliver å hoppe på trampolina som vi bygger opp i hagen hver sommer! Oliver var redd for den før, men pappa tok han med opp og hoppet med Oliver i armene. Nå er Oliver trygg på trampo'n og stuper kråke i lufta mens han hopper! Han er like tøff som pappa. 

Det jeg liker best ved pappa, er at han leser bok med oss hver kveld. Enten så ligger han ved siden av meg mens jeg leser, eller så leser han for meg. Jeg liker også at han står på slalåm med meg. Det gjorde vi i går!
på lørdag var pappa hos noen venner på kvelden og klumsete som han er sklei han på isen og fikk skrubbsår i panna og på toppen av hodet! Jeg slapp å hente doktorkofferten min, for det var ikke så ille, men jeg sa det til han; "Du faller hele tiden du, pappa!" Han har falt før også, rett før vi dro på sykehuset i 2014. Pappa sier at det er ikke alltid beina helt følger med på det hodet har tenkt! Og det skjønner jeg jo. 
Jeg er litt redd for at han ikke skal kunne stå i bakken med meg mer. Nå kan pappa stå i bakken med meg lenge, men når vi er ferdige og setter oss ned på kvelden, så har han en rar følelse i bena. Han sier det prikker. Maur i bena!
Andre dager kan vi ha hatt en rolig dag og bare kost oss inne og likevel synes pappa det kjennes ut som om han har løpt maraton i flere timer. Det er litt trist, men da kan vi lese bok igjen. 

Jeg skulle ønske pappa ble frisk, sånn at vi kan ha far og datter-dager i bakken resten av livet!   - Mie Helen <3

 

4 kommentarer

Ingvild Haugo

01.02.2016 kl.16:14

Veldig fint skrevet! :) Du er god.

Ta gjerne en tur innom bloggen min & ha en herlig mandag!

altforpappa

01.02.2016 kl.19:39

Ingvild Haugo: <3

Kristin

01.02.2016 kl.19:12

Håper han blir frisk, vet hvordan det er når en av foreldrene er syke, det er ikke noe gøy.

altforpappa

01.02.2016 kl.19:40

Kristin: Det var trist å høre, Kristin. Det er helt klart en tøff opplevelse for barna også <3 Takk for at du tok deg tid til å lese!

Skriv en ny kommentar

altforpappa

altforpappa

28, Holmestrand

* Kontaktinformasjon: altforpappa@outlook.com. * Sparekonto: 1203.35.68493. * Vipps: 92085321. * Paypal: altforpappa@outlook.com * Facebook: https://www.facebook.com/altforpappa/ Selv det minste vil hjelpe i det største! <3

Kategorier

Arkiv

hits